Een bedrijfsvideo laten maken in 3 stappen

We weten het allemaal: aantrekkingskracht van de play-knop is enorm!

Je website maakt uiteraard de eerste indruk op toekomstige klant, het is immers je online reclamebord. Maar wist je dat je gemiddeld 15 seconden hebt om die indruk te maken op die klant? En hier is waar bedrijfsvideo’s om de hoek komen kijken.

Bedrijfsfilmpjes maken om te overtuigen

Om bezoekers in een korte tijd te overtuigen, kun je dus maar beter de grove middelen bovenhalen en een bedrijfsfilmpje laten maken voor jouw onderneming. De verleiding van een bedrijfsvideo is zo groot dat je bezoeker voor hij het goed en wel beseft jullie bedrijfsfilm aan het bekijken is die de moeite waard is. Dat zorgt ervoor dat hij onmiddellijk kennis maakt met jouw diensten, mensen en kwaliteiten.

De bezoekers van je website krijgen direct een perfect idee van je bedrijf, de omgeving, het verhaal erachter en de mensen die er werken. Dit schept een persoonlijke band met jullie prospect en versterkt je. En die grote blauwe reus is gek op video, vandaar dat ze al 15 jaar geleden Youtube hebben gekocht in 2005.

Bedrijfsfilms zijn gewild

Heb je een bedrijfsvideo of maak je veel gebruik van filmpjes op je website? Dan krijg je misschien een hogere plaatsin de ranking. Een audiovisuele bedrijfsvoorstelling laat tevens een professionele indruk na. Voor potentiële nieuwe medewerkers is het de perfecte manier om zicht te krijgen op het bedrijf waar ze voor aan de slag willen gaan, daarom zijn bedrijfsfilms enorm gewild.

 

 

Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam

One Media uit Amsterdam is in staat om video marketing op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen. Ze zoomen in op de fundamenten van je bedrijf en prikkelen de kijkers om nog meer te weten te komen over jouw onderneming. Het resultaat is een bedrijfsfilm waarin je bedrijf en je werknemers de hoofdrol spelen en zorgt voor een langere kijkduur op je website, en uiteindelijk stijgende verkopen. Ideaal dus, want een bedrijfsfilm laten maken is bij dit Amsterdamse bedrijf zo gepiept.